Om Härenviks

Dina idéer i en annan dimension

Härenviks är en komplett samarbetspartner för dig som utvecklar och säljer produkter som innehåller gjutgods. Vi har under de senaste åren hjälpt många företag att optimera sin konstruktion, förbättrat kvaliteten och minskat produktionskostnaderna. Tack vare en unik kunskap om material, teknik och maskiner kan vi göra det svåra lite enklare. Vi är helt enkelt ett helgjutet företag.

På Härenviks har vi ett tydligt och uttalat kundfokus. Att se till att din produkt och din affär får bästa möjliga förutsättningar har varit kärnan i vår verksamhet sedan starten. Vår grundare, Thomas Adolfsson, driver verksamheten med känslan av ett starkt familjeföretag där laganda, engagemang och nytänkande är självklara ledord. Vi är stolta över vår kunskap kring gjutgods och bearbetning och vi drivs av att utveckla produkter, metoder och teknik tillsammans med våra kunder. 

Vilka är våra kunder?
Genom åren har vi levererat produkter och detaljer till många olika branscher och företag. Våra kunder finns inom tillverkning av entreprenadmaskiner, skogsmaskiner, maskinbyggnation och eldstäder. Alla leveranser är helt kundanpassade när det gäller volym och tillfälle. 

Vad gör Härenviks?
Vi är specialiserade på att optimera och konstruera produkter och detaljer i gjutgods. Vi är som bäst när vi arbetar nära våra kunder för att kunna bidra med vår expertis genom hela processen – från optimering och konstruktion till bearbetning. Vi har väl etablerad kontakt med gjuterier i vårt nätverk vilket gör att vi kan erbjuda dig den bästa lösningen för din produkt.

Vad blir resultatet av vårt arbete? 
I de allra flesta fall leder vårt arbete till sänkta produktionskostnader och en optimering utifrån de parametrar som vi sätter upp tillsammans med er. Vi har alltid ett klart och tydligt mål att minska totalkostnaden för dina produkter.

Ett samarbete med Härenviks innebär ofta att vi kan omvandla din produkt från bra till fantastisk. Välkommen till Härenviks – ett helgjutet företag.


Behöver du hjälp?

- Philip Järpenby