Optimering & konstruktion

Små förbättringar ger stora resultat

Vi är specialiserade på att optimera och konstruera produkter och detaljer i gjutgods. I många år har vi hjälpt våra kunder att minska produktionskostnader, optimera vikt och öka hållfasthet. Din produkt är säkert redan bra, men när vi tillför vår kompetens och optimerar tillverkningsprocessen blir den ännu bättre. Vi har bland annat hjälpt kunder att konvertera sin produkt – från en svetsad lösning till en gjuten konstruktion – med fantastiskt resultat. Kontakta oss så berättar vi mer.

Från bra till fantastisk
Att göra en produkt bra kan nästan vem som helst. Att göra den fantastisk kräver kompetens, tid och utrustning. Vi har lång erfarenhet från både modelltillverkning, konstruktion och bearbetning. Tillsammans är vi ett helgjutet team som tar våra kunders produkter på största allvar och vill göra dem fantastiska.

Vi gör det svåra enkelt
Hos oss på Härenviks har vi ett multifunktionellt teknikteam med ett genuint intresse för att sätta oss in i din produkt – och din affär. Genom att optimera konstruktionen och produktionen av din produkt sänker vi kostnader och ökar kvaliteten på en och samma gång.

Vi kan hjälpa dig med:

Hela kedjan – från idé till färdig produkt.
Gjutdesign och produktutveckling.
Optimering av materialval, gjutning eller bearbetning.