Erbjuder unik gjuterikompetens

Små förbättringar ger stora resultat

Vi är specialiserade på att optimera och konstruera produkter och tillverka artiklar i gjutna material. I många år har vi hjälpt våra kunder att minska produktionskostnader, optimera vikt och öka hållfasthet. Din produkt är säkert redan bra, men när vi tillför vår kompetens och optimerar tillverkningsprocessen blir den ännu bättre. Vi har bland annat hjälpt kunder att konvertera sin produkt – från en svetsad lösning till en gjuten konstruktion – med fantastiskt resultat. Kontakta oss så berättar vi mer.

Från bra till fantastisk

Att göra en produkt bra kan nästan vem som helst. Att göra den fantastisk kräver kompetens, tid och utrustning. Vi har lång erfarenhet från både modelltillverkning, konstruktion och bearbetning. Tillsammans är vi ett helgjutet team som tar våra kunders produkter på största allvar och vill göra dem fantastiska.

Vi gör det svåra enkelt

Hos oss på Härenviks är har vi ett multifunktionellt teknikteam med ett genuint intresse för att sätta oss in i din produkt – och din affär. Genom att optimera konstruktionen och produktionen av din produkt sänker vi kostnader och ökar kvaliteten på en och samma gång.

Vi kan hjälpa dig med:

  • Optimerar designen för gjutning
  • Stöd vid materialval
  • Effektiv bearbetning

Behöver du hjälp?

- Philip Järpenby